Valmista yrityksesi hiilineutraaliin tulevaisuuteen!

ÄLYÄ Matkassa ja Carbon Neutral Experience 2.0 -hankkeet järjestävät tulevana syksynä kaksi hiilijalanjäljen laskentaan valmentavaa webinaaria. Hiilijalanjäljen pienentämisestä tulee todennäköisesti yritykselle välttämätöntä lähitulevaisuudessa. Nyt valmistautumisen aloittavat saavuttavat etulyöntiaseman markkinoilla. Tule mukaan edelläkävijöihin ja ilmoittaudu mukaan syksyn webinaareihin NYT!

Kokonaisuus pitää sisällään kaksi webinaaria:

Ti 8.10. klo 9–12 Opi laskemaan yrityksesi hiilijalanjälki

Ke 20.11. klo 9–12 Miten aloitat päästöjen vähentämisen?

Aloitusvalmennuksessa (ti 8.10.) opit hiilijalanjälkilaskennan perusteet, ohjeistuksen laskennan rajaukseen, päästötietojen keräämiseen sekä Hiilikurilaskurin käyttöön siten, että saat hyvät valmiudet laskea yrityksen liiketoiminnan päästöt.

Lopetusvalmennus (ke 20.11.) taas sisältää ohjeistuksia laskennan tuloksen tulkitsemiseen ja hyödyntämiseen sekä päästövähennyssuunnitelmien ja -toimenpiteiden aloittamiseen. Lopetusvalmennuksesta saat eväät päästöjen vähentämiseen.

Lisäksi kannustamme osallistujia hyödyntämään viikoittaisia syksyllä järjestettäviä Visit Finlandin Hiilikuri -laskentaklinikoita webinaarien välissä laskennan valmiiksi saamiseksi!

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja: atlas.juvakka@posintra.fi

CNE 2.0 somessa