Tietoa meistä

Carbon Neutral Experience 2.0 toteutetaan yhteishankkeena Posintra Oy:n sekä Haaga-Helian ja Novia ammattikorkeakoulujen kanssa. Mainittujen yhteistoteuttajien lisäksi hankkessa on kolmetoista eri kuntaa, jotka ovat Helsinki, Raasepori, Tuusula, Porvoo, Hyvinkää, Espoo, Vantaa, Hanko, Sipoo, Lohja, Siuntio, Inkoo ja Nurmijärvi.

Toteuttajat

Posintra on Itä-Uudenmaan oma kehitysyhtiö, joka tarjoaa paikallisille yrityksille ja koko seudulle kasvun ja hyvinvoinnin eväitä. Kehitysyhtiö Posintran osaaminen on käytössäsi, kun perustat yritystä, kehität jo toimivaa yritystä tai pohdit sijoittumista alueellemme.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu avaa ovet työelämään. Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita. Tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme on liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismikoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Novia on yrittäjähenkinen korkeakoulu, joka on tiiviisti kytköksissä opiskelijaelämään ja ammatilliseen maailmaan. Sen erityisenä tehtävänä on osallistua aktiivisesti kaksikielisen Suomen osaamisen kehittämiseen ja kestävän yhteiskunnallisen kehityksen edistämiseen. Edistämme kiertotalouden liiketoimintamallien kehittymistä ja kestävää yrittäjyyttä luomalla monipuolisia verkostoja ja kehittämällä älykkäisiin järjestelmiin perustuvia teknisiä ratkaisuja.

CNE 2.0 somessa