Tule mukaan kestävän matkailun minimessuille Helsinkiin 8.5.2024 klo 10.00–14.15

Haluatko uppoutua vastuullisen matkailun saloihin tai saada uusia näkökulmia ravintola-alan kiertotalouteen? Tai ehkä sinua kiehtovat virtuaalimatkailun monipuoliset mahdollisuudet? Tule mukaan 8.5.2024 järjestettäville Kestävän matkailun minimessuille, jossa pääset tutustumaan huomisen trendeihin sekä verkostoitumaan alan toimijoiden kesken.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan Kestävän matkailun minimessuille, jotka järjestetään 8.5.2024 klo 10.00–14.15 Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan kampuksella (Pajuniityntie 11). Tapahtumassa keskustellaan matkailu-, majoitus- ja ravintola-alojen näkymistä ja niillä nousevista trendeistä.

Takaamme, ettet poistu tilaisuudesta tyhjin käsin! Luvassa on innostavia puheenvuoroja ja yritystarinoita, paneelikeskusteluja sekä käytännönläheisiä työpajoja, joissa pääset buustaamaan liiketoimintaasi maksutta kokeneiden asiantuntijoidemme opastuksella.

Aihepiirit vaihtelevat aina virtuaalimatkailun saavutettavuudesta off-seasonista selviämiseen ja ravintola-alalla kovassa nosteessa olevaan kiertotalouteen. Merkitse siis päivämäärä kalenteriisi ja tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan. Voit ilmoittautua minimessuille tämän linkin kautta.

Tapahtuman on täysin maksuton ja sen järjestäjinä toimivat Virtual Nature, Carbon Neural Experience 2.0 sekä Hungry for Finland. Tapahtuman rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) ja Uudenmaan liitto. 

Tapahtuman ohjelma löytyy ilmoittautumissivuilta.

Päivämäärä: ke 8.5. 2024
Aika: 10.00-14.15
Paikka: Helsinki, Haaga-Helian Haagan kampus
Osoite: Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki
Ilmoittautuminen: Lyyti

 

 

CNE 2.0 somessa