Maksuton vastuullisuusviestinnän työpaja matkailualan yrityksille 25.4.2024 klo 9-12 Helsingissä

Carbon Neutral Experience 2.0 tarjoaa paljon toivotun vastuullisuusviestinnän työpajan Uudenmaan matkailuyrityksille 25. huhtikuuta Helsingin Pasilassa Haaga-Helian kampuksella. 

Luvassa on työkaluja vastuullisuusviestintään ja oppia muiden matkailualan ammattilaisten onnistumisista sekä haasteista. Jaamme konkreettisia vinkkejä ja strategioita, joita voit välittömästi soveltaa organisaatiossasi.

Tule inspiroitumaan ja oppimaan uutta vastuullisuusviestinnän työpajaan! 

Päivämäärä: torstaina 25.4. 2024

Aika: 9:00–12:00

Paikka: Helsinki, Haaga-Helian Pasilan kampus, tila 1206
OsoiteRatapihantie 13, 00520 Helsinki

 

Miksi osallistua työpajaamme:

Haasteet vastuullisuudesta viestimisessä: Monet yritykset kokevat haastavaksi kääntää vastuullisuustekonsa asiakkaita kiinnostaviksi viesteiksi. Työpajamme antaa konkreettisia vinkkejä siitä, miten voit tuoda esille yrityksesi vastuullisuusponnistelut niin, että ne resonoivat yleisön kanssa.

Seuraava kehittämisen kohde: Vastuullisuustekoja seuraa usein tarve kehittää niiden viestintää. Työpajassamme käsittelemme strategisia kysymyksiä, joiden avulla voit kehittää ja hienosäätää vastuullisuusviestintääsi.

Vinkkejä onnistumiseen ja vältettäviin sudenkuoppiin: Esimerkkien kautta ja käytännön harjoitusten avulla jaamme menestyneitä tapoja viestiä vastuullisuudesta sekä varoituksia yleisimmistä sudenkuopista.

Tule mukaan tekemisen meininkiin!

https://link.webropolsurveys.com/S/D1EC9B699534419B

Samalla lomakkeella voit ilmoittautua myös STF-työpajoihin. 

Työpajan järjestää: Carbon Neutral Experience 2.0 -hanke. CNE 2.0 edistää Uudenmaan kestävää matkailua. Rahoittaja: Uudenmaan liitto 

CNE 2.0 somessa