Vielä ehdit mukaan Carbon Neutral Experience 2.0:n aloitustapahtumaan 15.2.2024 klo 09–11

Ota ensimmäiset askeleesi kestävän matkailun kehittämispolulla ja osallistu Carbon Neutral Experience 2.0:n aloitustapahtumaan Helsingin Pasilassa 15.2.2024. Tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteyden kautta.

Vielä ehdit mukaan huomenna 15.2.2024 klo 09–11 järjestettävään Carbon Neutral Experience 2.0:n aloitustapahtumaan. Tapahtumaan voi osallistua joko livenä Helsingin Pasilassa tai leppoisasti kotoa käsin etäyhteyden kautta.

Tilaisuudessa pääset tutustumaan Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan sekä kuulemaan STF-ohjelman ja -merkin suorittaneilta yrityksiltä ensikäden kokemuksia sen positiivisista vaikutuksista muun muassa brändiin ja liiketoimintaan.

Lisäksi päivän ohjelmaan kuuluu myös tutustuminen Carbon Neutral Experience 2.0:n maksuttomiin valmennuksiin sekä muihin palveluihin, joita se tulee tarjoamaan seuraavan kahden vuoden aikana. Paikalla on myös Visit Finlandin ja Visit Espoon edustajia.

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Novago Oy sekä Haaga-Helia ja Novia ammattikorkeakoulut. Voit ilmoittautua tilaisuuteen tämän linkin kautta. Jos haluat tulla paikan päälle, niin tapahtuma järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksen tilassa 1001. Kampuksen osoite on Ratapihantie 13.

Päivän ohjelma

Tervetulokahvit

09:00 – 09:05 Tervetuliaispuhe

09:05 – 09:20 Tuki yrityksien STF-polulle ja kestävyysosaamisen syventämiseen (Carbon Neutral Experience 2.0)

09:20 – 09:40 Sustainable Travel Finland käytännössä (Visit Finland, Tom Selänniemi)

09:40 – 10:25 Yritysesimerkit STF- merkin suorittamisesta ja sen hyödyistä (Ravintola Tila, Valo Hotel & Work, Helsinki Oppaat)

10:25 – 10:35 Kysymyksiä yrityksille

10:35 – 11:55 Sustainable Travel Finlandin hyöty alueelle (Visit Espoo, Karoliina Korpela)

11:55 – 12:00 Yhteenveto ja lopetus

Carbon Neutral Experience 2.0

Carbon Neutral Experience 2.0 (CNE 2.0) edistää kotimaisten matkailu-, ravintola- ja tapahtuma alojen hiilineutraaliutta Uudellamaalla, jotta se saavuttaisi tavoitteensa vuoteen 2030 mennessä. Samalla se ohjaa ja tukee yrityksiä siirtymässä kohti kestävästi kannattavaa liiketoimintaa.

Carbon Neutral Experience 2.0 toteutetaan yhteishankkeena Novago Yrityskehitys Oy:n sekä Haaga-Helian ja Novia ammattikorkeakoulujen kanssa. 

Yhteisiin kestävyystavoitteisiin  on sitoutunut yhteensä kolmetoista (13) uusimaalaista kuntaa: Helsinki, Raasepori, Tuusula, Porvoo, Hyvinkää, Espoo, Vantaa, Hanko, Sipoo, Lohja, Siuntio, Inkoo ja Nurmijärvi. Hankkeen rahoittajana toimii Uudenmaan liitto. 

Lisää tietoa hankkeesta löydät Carbon Neutral Experience 2.0:n verkkosivuilta sosoitteesta: https://www.cne.fi/

 

CNE 2.0 somessa